Perheille

Lastenhoitoa kotiin

Tarjoamme lastenhoidon palveluja kevytyrittäjien kautta. Kevytyrittäjät ovat yli 15 vuotiaita lastenhoitotyötä tekeviä.

Olemme 100% suomalainen yritys Etelä-Pohjanmaalta.

Jättämällä yhteystietosi, saat sähköpostiin linkin, jonka avulla pääset tutustumaan alueesi lastenhoitajiin.

Vuonna 2021 voit hakea 40%* työnhinnasta takaisin kotitalousvähennyksenä.

*Et kuitenkaan ole oikeutettu kotitalousvähennykseen, jos saat kotihoidontukea, yksityisen hoidon tukea tai omaishoidontukea. Omavastuu on 100 euroa / kalenterivuosi ja enimmäismäärä 2400 euroa / kalenterivuosi.

Näin korona-aika lastenhoitajia on vahvasti suositeltu käyttämään kasvomaskia koko hoitotyön ajan sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Näin minimoimme koronaviruksen tartuntariskiä ja palvelun käyttö on teille mahdollisimman turvallista.

Hopun tavoite lyhyesti

Hoppu hoitaa on vuonna 2021 perustettu Etelä-Pohjanmaalainen lastenhoitajapalvelu. Palvelun tavoitteena on kerätä yhteen alueiden lastenhoitajat ja mahdollistaa perheille lastenhoidon saamisen kotiin helposti ja mahdollisimman turvallisesti. Palvelun on perustanut kolmen lapsen äiti, joka on todennut lastenhoitajan löytämisen kotiin olevan toisinaan kohtalaisen hankalaa.

Palveluun on tarkoitus löytää innokkaita lastenhoitotyötä tekeviä ihmisiä sekä perheitä, jotka tarvitsevat kotiin lastenhoitoa.

Mitä lastenhoitaja tekee lapseni kanssa?

Lastenhoitaja voi esimerkiksi lukea lapselle kirjaa, mennä leikkipuistoon lapsen kanssa, käydä kirjastossa, leikkiä, avustaa koulutehtävissä yms. Lista on loputon. Lastenhoitaja hoitaa lasta vanhemman menojen ajan. Hoitaja on perheen ulkopuolinen, sosiaalinen, kontakti lapselle, joka ylläpitää lapsen perustarpeita.

Miksi tarjoatte palvelua kevytyrittäjien kautta?

Selitys on yksinkertainen; työntekijöiden palkkaaminen on liian iso riski yritykselle ja näin pystymme pitämään lastenhoidonhinnat kohtuullisina. Hoppu hoitaa ei tavoittele suuria voittoja, joten pidämme hinnat mahdollisimman matalina, mutta kannattavina tehdä lastenhoitotyötä. Tuntihintoihin on laitettu 20% lisä sivuston ylläpitoon ja varauskalenterimaksuihin. Annamme kevytyrittäjille toimeksiantoja, ja he suorittavat työn. Lastenhoitajilla on tapaturmavakuutus, mutta perhe vastaa lapsen vakuutuksista.

Perheen ei tarvitse huolehtia lastenhoitajan veroista, eläkemaksuista tai muistakaan työntekijämenoista. Perhe maksaa laskun ja me hoidamme palkan lastenhoitajalle. Perhe voi mahdollisuuksien mukaan hakea verotuksessa kotitalousvähennyksenä työnhinnan. Vuonna 2021 huojennus on 40% maksetusta työstä.

Miten palvelu etenee?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi sekä nimesi alla olevalla lomakkeella ja me lähetämme sinulle listan alueen lastenhoitajista sähköpostiin. Listan tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

Sen jälkeen voit itse valita lastenhoitajan omalta palvelualueeltasi ja tehdä varauksen helpolla varauslomakkeella. Varauksen jälkeen varmistamme lastenhoitajalta päivän sopivuuden. Sen jälkeen vahvistamme sinun tilauksesi ja kerromme lastenhoitajan saatavuuden kyseiselle päivälle tai tarjoamme toista lastenhoitajaa. Varauksen vahvistamisen jälkeen, lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Voit jatkossa tilata kotiisi saman lastenhoitajan palvelumme kautta.

Hoppu ei ole vastuussa lastenhoitajien työnlaadusta tai lastenhoidon kokemuksesta, sillä Hoppu ostaa toimeksiantona palvelua kevytyrittäjiltä. Kuulemme kuitenkin mielellämme asiakaspalautteita ja kehitysideoita. Hoppu hoitaa ei ole lastenhoitajien työnantaja, joten lastenhoitajien ja Hoppu hoitaa yrityksen välille ei muodostu työsuhdetta. Lastenhoidon tuntihinta koostuu lastenhoitajan palkasta, alv 24%, Hopun verkkosivuston ylläpidosta, kalenterista ja laskutuksesta koituvat kustannukset sekä kolmannen osapuolen perimät kulut. Sinulle ilmoitetaan koko maksettava summa tuntiveloituksena. Laskutamme varattujen kokonaisten tuntien mukaan + alv 24%. Veloitamme aina kokonaiselta tunnilta.

Painotamme lastenhoitajilta rikostaustan puhtautta, yhteistyön avoimuutta, vaitiolovelvollisuutta sekä luottamuksellisuutta.

Yleistä palvelusta

Lastenhoidon suositeltu minimitilausaika on kaksi tuntia, että työ on kannattavaa lastenhoitajille. Laskutus tapahtuu tasatunneilta. Varaathan palvelun mielellään viimeistään kahta päivää ennen tarvitsemaasi ajankohtaa, näin palvelu sujuu parhaiten Hoppu hoitaa, lastenhoitajan ja asiakkaan välillä. Akuutissa lastenhoitajatarpeessa voit olla yhteydessä hoppu@hoppuhoitaa.com. Pyrimme vastaamaan jokaiseen lastenhoitajatarpeeseen.

Mitä teen, jos joudun perumaan lastenhoitajan tulon?

Voit perua tai muuttaa varausta maksuttomasti 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Muutosta tehdessäsi muistathan kuitenkin, että meidän tulee varmistaa lastenhoitajalta, sopiiko hänelle tekemäsi muutos. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin muutoksen jälkeen. Mikäli varauksen alkuun on alle 24 tuntia, veloitamme tuntiveloituksena 50% varatuista tunneista hyvityksenä lastenhoitajalle.

Tilaa lista alueesi lastenhoitajista ja varamummoista!

Listan tilaaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä!

Tietosuojaseloste

Facebook