Lastenhoitajaksi?

Haluatko määrittää itse oman palkkasi?

Määrität itse oman tuntipalkkasi ja työaikasi, me etsimme sinulle asiakkaat ja laskutamme perheitä tehdystä työstä. Toimiessasi kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia oman yrityksen pyörittämisestä. Voit olla yhtäaikaa esimerkiksi opiskelija ja tehdä sivutyönä lastenhoidon työtä lähialueellasi.

Ja mikä parasta: perheet voivat hakea 40% tehdystä työstä takaisin kotitalousvähennyksenä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin kerromme lisää!

 • Kerro itsestäsi ja lastenhoidon kokemuksestasi sekä millä alueilla haluat työskennellä. Etsimme jatkuvasti uusia lastenhoitajia koko suomesta. Ehtonamme on, että sinulla ei ole rikostaustamerkintöjä, olet yli 15-vuotias ja innokas tekemään töitä perheiden parissa.
 • Laskutat meitä esimerkiksi ukko.fi, free.fi tai eezy.fi palvelun kautta, ja ymmärrät oman vastuusi työskennellessäsi lapsiperheiden parissa. Kevytyrittäjänä et välttämättä tarvitse omaa y-tunnusta, riittää että pystyt laskuttamaan meitä. Me annamme sinulle toimeksiannon.
 • Miksi pitää olla kevytyrittäjä? Siksi, että Hopun ei kannata palkata työntekijöitä vaan ostaa palvelua kevytyrittäjiltä. Mikäli Hoppu palkkaisi työntekijän, tulisi tuntiveloituksen olla perheiltä yli 30 euroa. Kevytyrittäjiä käyttämällä Hopulta ei mene työntekijäkuluja, joten palvelun käyttö on perheille edullisempaa.
 • Perhe varaa aina meidän kautta palvelun ja me ostamme palvelun sinulta. Hoppu hoitaa ja lastenhoitajan välille ei muodostu työsuhdetta. Palvelun käyttö on sinulle ilmaista.
 • Sinä määrität oman työsi hinnan. Sen tulee kuitenkin olla realistinen ja vastata kokemustasi sekä koulutustasi. Kysy tarvittaessa neuvoa! Sinä laskutat meitä sovitulla tuntihinnalla. Laskuttamista varten sinun tulee olla yli 15-vuotias ja alle 18 vuotiaana sinulla tulee olla huoltajan suostumus laskuttamiseen.
 • Perheiltä laskutettavaan summaan lisäämme alv 24%, Hopun verkkosivuston ylläpitomaksun, varauskalenterimaksun ja laskutusmaksun.
 • Esittelemme hoitajat valokuvien kera sivustolla ja perheet valitsevat itse lastenhoitajan, joten esittelyn tulee olla lyhyt ja ytimekäs. Esittelyn tulee kuitenkin olla todenmukainen. Emme julkaise yhteystietojasi verkkosivuillamme.
 • Tiesitkö, että voit olla opiskelija ja kevytyrittäjä yhtäaikaa? Kevytyrittäjyys vaikuttaa opintotukeesi vasta sitten, jos tuloraja ylittyy. Työtä voi tehdä myös sivutyönä lisätulona vakituisen työn ohella!

Nykyään on kovin vaikea löytää kotiin lastenhoitajaa, joten haluamme olla ratkaisu ongelmaan. Tule mukaan!

Eli miten toimin?

 1. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse hoppu@hoppuhoitaa.com
 2. Sinun ei tarvitse heti alkaa kevytyrittäjäksi. Kevytyrittäjyys vaaditaan vasta siihen kun laskutat meitä eli ennen ensimmäistä lastenhoitokeikkaa. Kysy tarvittaessa neuvoa!
 3. Lisäämme sinut sivustolle. Ennen sovittua lastenhoitokeikkaa varmistamme sinulta, että sinulle sopii perheen varaama aika.

Kerro itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse!

Facebook