Etelä-Pohjanmaa

Lastenhoitajien esittelyt

Veera opiskelee lukion toisella luokalla. Hän tekee lastenhoidontyötä pääasiassa arki-iltaisin koulun jälkeen sekä viikonloppuisin. Veera kuvailee itseään liikunnalliseksi, positiiviseksi ja kertoo tulevansa toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.Veeraa on jo useamman vuoden ajan kiinnostanut työskentely lasten parissa ja hän suunnittelee jatko-opintoja varhaiskasvatusopettajaksi.

Toimialue: Isokyrö

Tuntiveloitus: 11,25 euroa (+alv 24% yhteensä 13,95 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Arki-illat ja viikonloput


Rosa käy lukion toista luokkaa. Hän kuvailee itseään positiiviseksi, reippaaksi ja iloiseksi persoonaksi. Rosa tulee hyvin toimeen lasten kanssa, sillä hän lähtee mielellään mukaan leikkeihin ja heittäytyy tilanteen mukaan. Lastenhoidon kokemusta löytyy 14-vuotiaasta saakka, hän on hoitanut vakituisesti perhetuttujen lasta. Rosan sanoin: ”lastenhoidosta on eniten jäänyt mieleen lasten upea mielikuvitus ja se tunne, kun tietää, että lapsi luottaa sinuun ja on innoissaan näkemisestäsi”. Rosa kaipaa opiskelijana myös töitä, ja etenkin työ, josta tykkäisi kuulostaa Rosan korvaan vielä paremmalta!

Toimialue: Etelä-Pohjanmaa (etenkin Seinäjoki, Isokyrö, Ylistaro) ja Pohjanmaa (etenkin Tervajoki, Vähäkyrö, Laihia, Vaasa)

Tuntiveloitus: 13,20 euroa (+alv 24% yhteensä 16,40 euroa)

Työskentelyajat: klo 16 jälkeen arkisin ja viikonloppuisin koska vain.


Siiri opiskelee lähihoitajaksi ja tekee lastenhoitotyötä opintojen ohella. Hänellä on kokemusta lastenhoidosta niin työharjoittelusta päiväkodissa kuin hoitamalla sukulaisten lapsia. Siiri kuvailee itseään sosiaaliseksi.

Toimialue: Seinäjoki ja Isokyrö

Tuntiveloitus: 10,65 euroa (+alv 24% yhteensä 13,30 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Arki-illat ja viikonloput


Salla on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Työkokemusta häneltä löytyy niin päiväkodeista, nuorisokeskuksista kuin 4H -kerhoissa toimimisesta. Nuorisokeskuksissa Salla on ollut lastenhoidon vastaava hoitaja/ohjaaja eli hän on järjestänyt toiminnallista lastenhoitoa. Kokemusta löytyy myös seurakunnankerhoista ja sporttikerhosta.

Toimialue: Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Suomi (auto käytössä)

Tuntiveloitus: 13,75 euroa (+alv 24% yhteensä 17,05 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Mahdollisuus työskennellä joustavasti arkisin ja viikonloppuisin.


Aadalla on kokemusta lastenhoidosta omien pienempien sisarusten kautta. Hän on myös suorittanut kerhonohjaaja koulutuksen ja pyörittänyt 4H -kerhoa kahden vuoden ajan.

Aada kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi, iloiseksi ja eri-ikäisten kanssa toimeen tulevaksi. Aada tykkää lasten kanssa touhuilusta, ja keksii helposti lapsille tekemistä.

Toimialue: Seinäjoki (Etenkin Tanelinranta, Hyllykallio ja Pohja), onnistuu kulkeminen myös kauemmaskin.

Tuntiveloitus: 11,90 euroa (+alv 24% yhteensä 14,78 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Viikonloput ja arki-illat


Nellalla on kokemusta lastenhoidosta oman serkun ja pikkusiskon kautta. Nella kuvaa itseään vastuulliseksi, rehelliseksi ja innokkaksi. Hän tykkään hoitaa alle kouluikäisiä lapsia. Nella tekee lastenhoitotyötä arki-iltaisin ja viikonloppuisin koulun ohella.

Toimialue: Seinäjoki

Tuntiveloitus: 11,25 euroa (+alv 24% yhteensä 13,95 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Viikonloput ja arki-illat


Sanna opiskelee sairaanhoitajaksi ja toimii Hoppu hoitaa yrityksen omistajana. Sanna tekee lastenhoitokeikkaa muun työn ohella satunnaisesti viikonloppuisin. Lastenhoitokokemusta hänellä on useamman vuoden ajan mm. omien lasten kautta. Hän on avoin ja luotettava lastenhoitaja.

Toimialue: Isokyrö, Tervajoki, Seinäjoki keskusta ja Ylistaro

Tuntiveloitus: 11 euroa (+ alv 24% yhteensä 13,64 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Viikonloppupäivät ja -illat, satunnaisesti arkipäivinä.


Varaa lastenhoitaja!

Varaus tehdään lomakkeella.

Pitempiaikaiset sijaisuudet sovittavissa sähköpostitse sanna.keko@hoppuhoitaa.com

Muistathan ilmoittaa ”muuta huomioitavaa” kohdassa lapsen mahdolliset allergiat, tapahtuuko lastenhoito esimerkiksi teidän kotona vai leikkipuistossa, perheenne lemmikkieläimet, päivärytmin yms. lastenhoidon kannalta olennaisen tiedon.

Hyväksyt palveluehdot varatessasi lastenhoitoa kauttamme.