Pohjanmaa

Lastenhoitajien esittelyt

Nea on lähihoitajaopiskelija. Hänellä on viisi pikkusisarusta, joten häneltä löytyy lasten kanssa toimimisesta kokemusta oman perheen kautta. Lisäksi Nea on suorittanut 8 viikon työssäoppimisen esikoulussa ja päiväkodissa.

Toimialue: Pohjanmaa

Tuntiveloitus: 10,30 euroa (+alv 24% yhteensä 12,80 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Arki-illat ja viikonloput


Siiri opiskelee lähihoitajaksi ja tekee lastenhoitotyötä opintojen ohella. Hänellä on kokemusta lastenhoidosta niin työharjoitteluista kuin hoitamalla sukulaisten lapsia. Siiri kuvailee itseään sosiaaliseksi.

Toimialue: Laihia, Tervajoki, Vähäkyrö ja Vaasa

Tuntiveloitus:  10,65 euroa (+alv 24% yhteensä 13,30 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Arki-illat ja viikonloput


Rosa käy lukion toista luokkaa. Hän kuvailee itseään positiiviseksi, reippaaksi ja iloiseksi persoonaksi. Rosa tulee hyvin toimeen lasten kanssa, sillä lähtee mielellään mukaan leikkeihin ja heittäytyy tilanteen mukaan. Lastenhoidon kokemusta löytyy 14-vuotiaasta saakka, hän on hoitanut vakituisesti perhetuttujen lasta. Rosan sanoin: ”lastenhoidosta on eniten jäänyt mieleen lasten upea mielikuvitus ja se tunne, kun tietää, että lapsi luottaa sinuun ja on innoissaan näkemisestäsi”. Rosa kaipaa opiskelijana myös töitä, ja etenkin työ, josta tykkäisi kuulostaa vielä paremmalta!

Toimialue: Etelä-Pohjanmaa (etenkin Seinäjoki, Isokyrö, Ylistaro) ja Pohjanmaa (etenkin Tervajoki, Vähäkyrö, Laihia, Vaasa)

Tuntiveloitus:  13,20 euroa (+alv 24% yhteensä 16,40 euroa)

Työskentelyajat:  klo 16 jälkeen arkisin ja viikonloppuisin koska vain.


Raisa toimii yrittäjänä ja tekee lastenhoitokeikkaa muun yrittäjyyden ohella. Raisa on koulutukselaan lähihoitaja, suuntautunut lapsiin ja nuoriin. Raisalla on yli 20 vuoden kokemus lastenhoidosta niin omien lasten kautta kuin päiväkotilasten kanssa työskentelystä. Hänet tunteekin jo moni Vaasalainen perhe, sillä hän vetää myös perhefutiskerhoa. Raisa kuvailee itseään positiiviseksi ja luotettavaksi ”tädiksi”.

Toimialue: Vaasa ja Mustasaari

Tuntiveloitus:  13,75 euroa (+alv 24% yhteensä 17,05 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Parhaiten sopii arkipäivät, mutta vaihtelevasti myös muut ajat.


Sanna on sairaanhoitajaopiskelija sekä kolmen lapsen äiti. Luonteeltaan hän kuvaa itseään avoimeksi ja ulospäinsuuntautuneeksi. Sanna ottaa mielellään lapsen hoitoon myös omaan kotiinsa omien lasten kaveriksi.

Toimialue: Laihia, Vaasa, Isokyrö

Tuntiveloitus: 12,00 euroa (+alv 24% yhteensä 14,88 euroa / tunti)

Työskentelyajat: Arki-illat klo 17 jälkeen ja viikonloput


Lastenhoitajan varaaminen

Pitempiaikaiset sijaisuudet sovittavissa sähköpostitse sanna.keko@hoppuhoitaa.com

Muistathan ilmoittaa ”muuta huomioitavaa” kohdassa lapsen mahdolliset allergiat, tapahtuuko lastenhoito esimerkiksi teidän kotona vai leikkipuistossa, perheenne lemmikkieläimet, päivärytmin yms. lastenhoidon kannalta olennaisen tiedon.

Palveluehdot

Lastenhoitajat ovat kevytyrittäjiä tai itsenäisiä palveluntarjoajia. Valitsemme lastenhoitajat heidän omien esittelyidensä perusteella lastenhoidon tarjoajiksi. Painotamme rikostaustan puhtautta, avoimuutta ja hyvää yhteistyötä. Hoppu hoitaa ei kuitenkaan ole työnantaja.

Emme veloita perheiltä matkakustannuksia.

Voit hakea työnosuudesta 40% takaisin kotitalousvähennyksenä. Lue lisää.

Pyrimme vahvistamaan varauksen 24h sisällä varauksen teosta. Varaamalla lastenhoitoa hyväksyt etu- ja sukunimen, osoitteen sekä puhelinnumeron luovuttamisen lastenhoitajalle. Laskutamme teiltä vahvistamisen jälkeen lastenhoidon tuntihinnan + alv24%.

Mikäli vanhempi on myöhässä aikataulusta ja sovitusta kellon ajasta, tulee vanhemman soittaa lastenhoitajalle ja varmistaa sopiiko aikataulusta poikkeaminen. Mikäli myöhästyminen sopii lastenhoitajalle, tällöin lastenhoitaja ilmoittaa meille kertyneet lisätyötunnit ja veloitamme ne teiltä erillisellä laskulla tuntiveloituksena, johon lisätään tuntihintaan +50% korotus ylimeneviltä tunneilta ja alv 24%.

Voit perua tai muuttaa varausta maksuttomasti 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Muutosta tehdessäsi muistathan kuitenkin, että meidän tulee varmistaa lastenhoitajalta, sopiiko hänelle tekemäsi muutos. Lähetämme sinulle vahvistussähköpostin muutoksen jälkeen. Mikäli varauksen alkuun on alle 24 tuntia, veloitamme tuntiveloituksena 50% varatuista tunneista hyvityksenä lastenhoitajalle.