Varamummopalvelu

Etsimme palvelualueillemme avoimia ja elämänmyönteisiä varamummoja, joille mummona oleminen on sydämen asia!

Lähde varamummoksi perheelle, jolta puuttuu mummo tai oma mummo asuu kaukana. Mummu, mummo, mumma, mamma, mummi, perheelle rakas henkilö.

  1. Lähde mukaan, jos haluat lisätuloa vakituisen työsi tai eläkkeesi rinnalla tai piristystä arkipäiviin.
  2. Perheet varaavat kalenteristamme varamummon alueeltaan ja me olemme yhteydessä sinuun varauksen jälkeen. Kysymme aina sinulta varauksen jälkeen, sopiiko kyseinen päivä sinulle mummotoimintaan.
  3. Menet lasten luokse tai lapset voivat jatkossa tulla luoksesi ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Ensimmäinen tapaaminen tapahtuu lasten kotona. Jatkossa perheet varaavat kauttamme varamummopalvelun sinulta.
  4. Voitte yhdessä lapsen kanssa leipoa, leikkiä, lukea satuja, ulkoilla, mitä mummot tapaavat lasten kanssa tehdä! Periaatteena on se, että mahdollistamme lapselle mummon ja turvallisena aikuisen.
  5. Laskutat meitä tehdyistä tunneista esimerkiksi ukko.fi tai eezy.fi avulla. Emme ole työnantaja, joten olet itse vastuussa omasta työstäsi. Sinulla tulee olla mahdollisuus matkustaa perheen luo omin avuin ja toimia itsenäisesti. Kysy tarvittaessa neuvoa laskuttamiseen.
  6. Perheet voivat hakea työnhinnasta 40% takaisin kotitalousvähennyksenä.
  7. Voit itse päättää työsi tuntihinnan, mutta pyrimme pitämään palvelun mahdollisimman edullisena lapsiperheille. Lisäämme tuntihintaasi alv 24% ja muut palvelun pakolliset maksut. Palvelumme käyttö on kuitenkin mummolle täysin ilmaista.
  8. Voit toimia myös vapaaehtoisena, tällöin veloitamme perheeltä vain pakolliset palvelumaksut sivuston ylläpitämiseen.
  9. Esittelemme sinut perheillemme verkkosivustollamme.

Eläkeläinen! Laskuttaessasi meitä, sinun ei ole pakko hankkia yrittäjälle yleensä pakollista YEL-vakuutusta eli yrittäjän eläkevakuutusta, mikäli olet yli 67-vuotias. Lue lisää.

Lähde mukaan varamummoksi ja tekemään hyvää perheiden eteen!

Vastaamme sinulle sähköpostitse.

hoppu@hoppuhoitaa.com

”Kiva mumma on semmonen jonka kans voi leikkiä ja se tekee mulle herkkuja”

Tietosuojaseloste